Ny lekplats i Flyinge

I slutet av sommaren börjar arbetet med att bygga Flyinges nya lekplats. Det blir en lekplats med cirkustema och flera olika lekredskap. Tanken är att den ska passa barn i alla åldrar.

Lekplats som finns idag flyttas och görs större. Den kommer ligga brevid det utegym som också ska byggas.

Den nya lekplatsen kommer att bjuda på bland annat ett stort klätternät, studsmatta, ett torn med cirkustema och sandlåda.

Ny lekplats på gång i Flyinge.
Ny lekplats på gång i Flyinge.

Varför?

Den nya lekplatsen i Flyinge är ett led i att skapa så kallade områdeslekplatser även utanför Eslövs tätort. Områdeslekplatser är lite större och har fler lekredskap. Tanken är att de ska passa barn i alla åldrar.

Hur?

Lekplatsen byggs bredvid det utegym som ska byggas till följd av medborgardialog och omröstning om landsbygdsutveckling. Totalt lägger kommunen runt 2,5 miljoner kronor på lekplats och utegym.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Ge oss feedback så att vi kan göra vår information bättre.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window